Wij zorgen voor al uw
gyprocwerken
dakwerken
pleisterwerken
Home > Diensten > Gyprocwerken

Gyprocwerken

Gyproc-platen zijn voor elke woning of bedrijfsgebouw het ideale materiaal voor zowel nieuwbouw als renovatie. Ze maken een snelle realisatie en kwaliteitsvolle afwerking mogelijk van zelfs de meest uitdagende projecten.

Bij H&S Gyprocwerken luisteren we naar je wensen, denken we met je mee en geven we je advies op maat. Daarbij houden we graag rekening met je budget, je agenda, de beschikbare ruimte en je verdere plannen. Op basis van onze uitgebreide materialenkennis en moderne infrastructuur kunnen we elk idee al op voorhand visualiseren, zo krijg je een goed beeld van het verwachte eindresultaat.

Dankzij de diverse soorten gipsplaten, de handige profielen en het brede gamma installatiematerialen en afwerkings- producten zorgen we voor een hoogstaande kwaliteit, en een vlotte en perfecte plaatsing. Daardoor zijn je kamers of kantoorruimtes in een hoog tempo klaar.

Gyprocplaten hebben heel wat belangrijke pluspunten:

  • + Uitstekende verhouding prijs/kwaliteit
  • + Uitgebreide mogelijkheden
  • + Snelle plaatsing
  • + Makkelijk herstelbaar
  • + Geluidsisolerend & brandveilig
  • + Perfecte afwerking

H&S Gryprocwerken realiseert elk gyprocproject

H&S realiseerde met succes al tal van uiteenlopende en uitdagende projecten. De mogelijkheden van gyproc-werken zijn vrijwel onuitputtelijk.

Gyproc-plafonds Gyproc-scheidsingswanden Gyproc-voorzetwanden Andere gyprocwerken Gyplat

Gyproc-plafonds

Recht, plat, golvend of rond: ons deskundig team maakt je plafond, systeemplafond of vals plafond volledig volgens je wensen. Dit kunnen we ook isoleren of bijvoorbeeld voorzien van uitsparingen, inbouwspots of ledverlichting.

Gyproc-scheidingswanden

Gyproc-scheidingswanden zijn gemakkelijk om ruimtes onder te verdelen in aparte kamers. Door diverse breedtes van profielen, types en diktes van gipsplaten en eventueel isolatie te combineren, is het mogelijk verschillende gyproc-scheidingswanden samen te stellen. Dit kan zowel recht als gebogen.

Gyproc-voorzetwanden

Bestaande muren kunnen we voor een perfecte afwerking achter een nieuwe gyproc-voorzetwand wegwerken. Ook hier zijn er heel wat opties mogelijk, afhankelijk van je specifieke wensen.

Andere gyprocwerken

Er zijn nog tal van andere mogelijkheden met gipsplaten en eventuele frames: bijvoorbeeld een omkasting rond een trapleuning, een tussenwand voor een dressing of een losstaande gyproc-muur.

Gyplat

Voor bepleistering van plafonds en schuine daken plaatsen we Gyplat op een houten lattenwerk of Plagyp-structuur. Deze platen zijn hier speciaal voor gemaakt.

Schilderklaar

Elk gyproc-project dat we realiseren, is perfect afgewerkt en klaar om te schilderen. Zodra wij klaar zijn, kan de schilder verven!

Is het project afgerond? Dan ruimen we alles netjes op en nemen we het afval mee. Zo staan we garant voor een topservice vanaf het begin tot het einde.

Vertrouw gerust op de expertise van H&S Gyprocwerken, wij zorgen ervoor dat je gyproc-project helemaal áf is. Tot in de kleinste details.

Wil je dat we nóg verder gaan? Geen probleem! Bij H&S Gyprocwerken zorgen we naar wens ook bijvoorbeeld voor de plaatsing van je droomkeuken of je welnessbadkamer.