Contacteer ons
0495 42 05 12
Contacteer ons
0476 34 94 11

Dakisolatie, gyprocwerken en interieurbouw

H&S Gyprocwerken

gyprocwerken voor snelle en kwaliteitsvolle afwerking van uw woning of kantoor
Gipsplaten of gipskartonplaten, ook bekend als Gyproc platen, zijn ideaal voor de afwerking van uw nieuwbouw- of renovatieproject. Dankzij handige profielen en lichte gipsplaten kunnen we deze snel plaatsen. Daardoor zijn kamers in een hoog tempo klaar en is Gyproc niet alleen geschikt voor woningen maar ook voor kantoorruimtes.
makkelijk herstelbaar
geluidsisolerend & brandveilig
perfecte afwerking
Werkt u graag met iemand die meedenkt naar de beste oplossing voor uw wensen en budget? En alles netjes achterlaat?
Bij H&S Gyprocwerken komt u op de eerste plaats. Wij luisteren, denken mee en adviseren. Tijdens onze ruime ervaring realiseerden we al veel verschillende succesvolle projecten. Zowel groot als klein. Samen met onze kennis en visuele realisaties, kan u al op voorhand een goed beeld krijgen van het verwachte eindresultaat. Daarnaast ruimen we na de gyprocwerken alles netjes op en nemen we ons afval mee. Logisch maar niet door iedereen gedaan! Zo krijgt u vanaf het begin tot einde een topservice voor H&S Gyprocwerken.
snelle plaatsing
zware voorwerpen ophangen
licht & flexibel

de mogelijkheden van gyprocwerken bij H&S

gyproc plafonds

Wij maken uw plafond, systeemplafond of vals plafond volledig volgens uw wensen; recht, plat, golvend of rond. Dit kunnen we ook isoleren, voorzien van uitsparingen, inbouwspots, ledverlichting etc.

gyproc scheidingswand

Ruimtes kunnen we onderverdelen in aparte kamers met scheidingswanden. Door combinatie van breedte van de profielen, type & dikte van gipsplaten en eventuele isolatie kunnen we verschillende wanden samenstellen. Dit kan zowel recht als gebogen.

gyproc voorzetwanden

We kunnen bestaande muren achter een nieuwe wand wegwerken voor een perfecte afwerking. Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw doelen.

overige gyprocwerken

Er zijn nog tal van andere mogelijkheden met gipsplaten en eventuele frames: omkasting rond een trapleuning, tussenwand voor een dressing, losstaande Gyproc muur etc.

gyplat

Voor bepleistering van plafonds en schuine daken plaatsen we Gyplat op een houten lattenwerk of Plagyp-structuur. Deze platen zijn hier speciaal voor gemaakt.

Schilderklaar

Gyprocwerken door H&S betekent dat alle geplaatste gipskartonplaten zijn afgewerkt en klaar zijn om te schilderen. Zodra wij klaar zijn kan de schilder verven!

uw zolder afwerken voor extra woonruimte!

Heeft u een zolder en wilt u hiervan een of meerdere woonruimtes maken? H&S Gyprocwerken kan uw zolder afwerken van dak- en vloerisolatie tot schilderklare Gyproc ruimtes.
Wilt u dat wij de ruimte volledig gebruiksklaar maken? Geen probleem! Door vaste partners bij onze werken te betrekken, krijgt u altijd een kwalitatieve afwerking. We kennen deze mensen en hebben een betrouwbare samenwerking opgebouwd. Zij schilderen, voorzien verlichting, leggen elektriciteit, maken & plaatsen een trap, monteren Velux ramen en nog veel meer. Zo kunnen we uw zolder van A tot Z afwerken volgens uw wensen en budget!
Wist u dat Gyproc eigenlijk een productnaam van Saint-Gobain is? Deze naam is zo bekend dat veel mensen “Gyproc” in plaats “gipskartonplaten” gebruiken. Echter zijn er ook nog andere varianten zoals de gipsplaten van Knauf, Brico, Gamma etc. H&S Gyprocwerken kiest voor kwalitatieve gipsplaten voor een optimaal resultaat.