Wij zorgen voor al uw
gyprocwerken
dakwerken
pleisterwerken

H&S Gyprocwerken, je partner voor elke gyproc-opdracht

Ga je bouwen, verbouwen of renoveren? H&S Gyprocwerken is gespecialiseerd in gyproc-, pleister- en interieurwerken, renovatie en dakisolatie. We bieden oplossingen op maat voor eenvoudige tot zeer uitdagende binnenhuisconstructies, zowel op het vlak van muren, plafonds en daken als interieurbouw. H&S Gyprocwerken realiseert jouw bouw- en interieurplannen binnen je budget, helemaal naar je wensen en tevredenheid.

H&S Gyprocwerken is je professionele partner voor elk bouwproject en de renovatie, verbouwing en modernisering van bestaande interieurs en gebouwen. Zaakvoerders Kurt en Danny staan – dankzij hun uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van nieuwbouw en renovatiewerken – al vele jaren persoonlijk garant voor een perfect eindresultaat.

We leveren hoogstaande en duurzame oplossingen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ons ervaren team werkt voor elke gyproc-opdracht met de beste materialen van Gyproc volgens de hoogste kwaliteitsnormen. En ook voor alle andere projecten leggen we de lat hoog en gaan we steeds voor een optimaal resultaat.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte, wij houden graag rekening met je wensen en budget.

Contacteer ons

Welke dienst je ook kiest, kwaliteit gegarandeerd!

Ontdek al onze diensten

H&S Gyprocwerken, veelzijdig vakmanschap

Voor wie wil (ver)bouwen, verbeteringswerken laten uitvoeren aan een gebouw, of zijn interieur renoveren, is een betrouwbare partner essentieel. H&S Gyprocwerken is hiervoor al heel wat jaren een gewaardeerde referentie in de regio. We hebben dan ook alle expertise en vakmanschap in huis voor een perfect eindresultaat op maat binnen het vooropgestelde budget.

Bij H&S Gyprocwerken is je project in goede handen.

Plannen om te bouwen, verbouwen, renoveren? Contacteer ons. Bel ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen. Of maak een afspraak om elkaar persoonlijk te ontmoeten. We helpen je snel verder.
Contacteer Ons
Beste even ter info heb gisteren of eergisteren direct de factuur betaald alles is netjes afgewerkt 👌fijn om met jullie te werken.
Fam. Vaezen - lommel
Vanaf ons eerste mailtje voor een prijsofferte tot het schuren van de geplaatste gyproc gewoonweg SUPERSERVICE. Afspraken die gemaakt werden werden ook altijd stipt op tijd nageleefd.
Noël & Danny - Bree
Correcte offerte, prima aan de afgesproken timing gehouden, goed vakwerk, kortom: er zijn toch nog bedrijven die hun beloftes nakomen!
Frank van Mol - Pelt
Vriendelijke en vlotte service! Perfecte afwerking! Zeker een aanrader !
An Geldof - Pelt
Vriendelijk, correct en vooral vakkundig. Er is continue overleg met de uitvoerder. Heel tevreden over de geleverde prestatie!
Geert Vroemans
H&S Gyprocwerken plaatst gyproc uw in Limburg
Gyprocplaatser in Limburg
Gyprocmuur laten plaatsen in Limburg
Zelf gyproc plaatsen in Limburg
Gyprocplaatser in Pelt
Gyprocscheidingswand plaatsen

Vakmanschap op vele terreinen

We realiseerden al vele prachtige projecten voor evenveel tevreden klanten. Ontdek snel enkele van onze realisaties
Projectontwikkelaar en bouwbedrijf in Pelt