Wij zorgen voor al uw
gyprocwerken
dakwerken
pleisterwerken

H&S Gyprocwerken, veelzijdig vakmanschap

Voor wie wil (ver)bouwen, verbeteringswerken laten uitvoeren aan een gebouw, of zijn interieur renoveren, is een betrouwbare partner essentieel. H&S Gyprocwerken is hiervoor al heel wat jaren een gewaardeerde referentie in de regio. We hebben dan ook alle expertise en vakmanschap in huis voor een perfect eindresultaat op maat binnen het vooropgestelde budget.

Samen sterk, écht vakwerk

In 2014 startten Kurt Hensen en Danny Steensels – na een tiental jaar nauw te hebben samengewerkt in bijberoep – hun eigen bouwbedrijf: H&S Gyprocwerken. Door de gestage toename van hun projecten vonden ze toen de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen. Hun professionele gedrevenheid, hands-on mentaliteit en geslaagde projecten vormden alvast een stevig fundament.

De zaak kende een gezonde groei. Van een klein werkbusje en stockage in de eigen garage evolueerde het naar een professioneel wagenpark, een ruim kantoor van 36 m² en een magazijn met 216 m² opslagruimte. Daarnaast breidde H&S Gyprocwerken zijn expertise uit naar andere werkterreinen. Naast de realisatie van gyproc-projecten behoren nu ook interieurwerken, renovaties en het plaatsen van dakisolatie en systeemplafonds tot de activiteiten.

Laten we samen jouw plannen bespreken!

De sterke troeven van H&S gyprocwerken

h&s gyprocwerken in Pelt, Limburg

persoonlijk & flexibel

Persoonlijke service op maat en grote flexibiliteit
h&s gyprocwerken in Pelt, Limburg

Open communicatie

Alles wordt duidelijk op voorhand besproken
h&s gyprocwerken in Pelt, Limburg

ervaring & vakkennis

We hebben alle nodige ervaring en vakkennis in huis
h&s gyprocwerken in Pelt, Limburg

kwaliteit op maat

Garantie voor kwaliteit binnen je budget

Kwaliteit voorop, hecht teamwork

Vanaf het eerste contact over de prijsofferte tot de oplevering en de naservice staan onze zaakvoerders Kurt en Danny garant voor een persoonlijke aanpak op maat. Ook onze gedreven en ervaren werknemers zijn een sterke troef. Als één hecht, multifunctioneel team streven zij toegewijd en met een maximum aan flexibiliteit naar de hoogste afwerkingsgraad.

Plaatsen van gyproc, dakisolatie of een systeemplafond, bouw- of verbouwingswerken of een interieurrenovatie? Elke opdracht klaren we bij H&S Gyprocwerken met succes dankzij onze vakkennis en visie. Met onze doordachte en beproefde werkmethodes leverden we al honderden geslaagde projecten op in Limburg, Antwerpen (Kempen) en Vlaams-Brabant.

Onze meerwaarde? Bij ons werk draait het om jouw tevredenheid. Wij hebben de juiste mix in huis om je een eindresultaat te garanderen dat helemaal naar jouw wens is. Zo kan jij met een gerust gevoel volledig vertrouwen op H&S Gyprocwerken als een betrouwbare partner. We staan graag tot je dienst.